قیمت انواع سنگ ساختمانی رنگی
آنچه در این مقاله می خوانید...
ملاک های انتخاب سنگ های ساختمانیمزایای سنگ های ساختمانیمعایب سنگ های ساختمانی
قیمت انواع سنگ ساختمانی رنگی چگونه است ؟مزایا و معایب سنگ های ساختمانی در معماری داخلی چه مواردی هستند و آیا می توان در هنگام خرید به خواص هر یک از سنگ های انتخابی پی برد؟
قیمت انواع سنگ های ساختمانی رنگی و مزایا و معایب سنگ های ساختمانی در معماری داخلی با توجه به آن چه که ما از سنگ ها انتظار داریم برمی گردد و در نتیجه آن چه که شما را می تواند در این مسیر یاری کند داشتن اطلاعات کافی از هر یک از سنگ های موجود رنگی در بازار برای استفاده در معماری داخلی است.
سنگ های ساختمانی رنگی نه تنها در نمای بیرونی و پله ها و پل ها و راه پله ها و حتی از لاشه های آن هم در محکم سازی و فونداسیون استفاده فراوان می شود بلکه در معماری و دکوراسیون داخلی هم مصرف می گردد.
ملاک های انتخاب سنگ های ساختمانی
سنگ های ساختمانی بر اساس موارد مختلفی تقسیم بندی میشوند:
- وزن مخصوص آن ها : سنگ هایی که وزن آنها بیشتر از 1/8 گرم بر سانتی متر مکعب باشد سنگ های سنگین وزن و سنگ هایی که وزن آنها کمتر از 1/8 گرم بر سانتی متر مکعب باشد سنگ های سبک وزن می نامند.
- مقاومت آنها : سنگهایی که مقاومت فشاری آنها بین 100 تا 1000 مگا پاسکال است را سنگ های سنگین و سنگ هایی که مقاومت فشاری آنها از 4 تا 200 مگا پاسکال است را سنگ های سبک میگویند.
- نرم شدگی آنها : اگر مقدار ضریب نرم شدگی سنگی بین 0.6 تا 1 باشد برای احداث ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد.
مزایای سنگ های ساختمانی
همان طور که می دانید هر یک از سنگ های ساختمانی رنگی با توجه به کارایی و کیفیت و مقاومت و رنگ می توانند در معماری و ساختمان سازی مصرف شوند از جمله تراورتن و مرمر و مرمریت و دیگر انواع سنگ های تزئینی و ساختمانی که در ایران و دیگر نقاط جهان موجود هستند. مزایای سنگ های ساختمانی مانند مقاومت آن ها در برابر عوامل طبیعی و همچنین در برابر باد و باران زیاد باشد. سنگ هایی که در طراحی داخلی و نمای ساختمان به کار گرفته می شوند به نام های سنگ لاشه، سنگ قواره، سنگ بادبر، سنگ تیشه شناخته می شوند.
از مزایای سنگ های ساختمانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تولید آسان و در دسترس بودن سنگ
- مقاومت سنگ در برابر آتش سوزی و ضربه
- تنوع مناسب سنگ های ساختمانی
- دوام زیاد در صورت انتخاب صحیح
- رنگ های طبیعی و مقاوم بودن سنگ در برابر اشعه UV
معایب سنگ های ساختمانی
از معایب سنگ های ساختمانی میتوان به موارد مختلفی اشاره کرد به عنوان مثال؛ سنگ انتخابی نباید فشار زیادی به ساختمان بیاورد و یا بهتر است که ساب پذیری بالایی داشته باشد، همچنین در انواع گرانیتی صیقلی و چسبندگی آن به نما کم است و باید با تمهیدات خاص کار شوند، وزن زیاد برخی از انواع سنگ های ساختمانی که باعث افزایش وزن ساختمان میشود. میتواند یکی ازمعایب سنگ های ساختمانی باشد، در صورت انتخاب نادرست، نوع سنگ در برابر عوامل محیطی آسیب پذیر میشود.
شما میتوانید انواع سنگ های ساختمانی را کمک با مشاوره کارشناسی به درستی خریداری نمایید.ممکن است در حین سفارش خرید نتوانید انتخاب مناسب و به جا داشته باشید که این امر توسط کارشناسان ما به خوبی مورد بررسی قرار می گیرد و می توانید سنگ مناسب را با قیمت مناسب با هزینه های خود سفارش و خریداری نمایید.